MenuLevensmiddelenkrant
Advertorial

Bezoek de SIAL, het voedingsmiddelenevenement van het jaar!

Van 21 t/m 25 oktober a.s. opent de SIAL Paris haar poorten voor het grootste voedingsmiddelenvakevenement ter wereld. 

De SIAL Paris blijft groeien en verwacht dit jaar ongeveer 7.300 exposanten uit 109 landen (85% internationaal), verdeeld over 21 productsectoren. Om aan de grote vraag te voldoen zal speciaal een nieuwe tijdelijke hal op het expositieterrein gebouwd worden. Ook het aantal Nederlandse deelnemende bedrijven zal met bijna 200 een (nieuwe) recordhoogte bereiken. Kortom, u mag de SIAL niet missen!

Naast het aanbod van de exposanten staat de SIAL garant voor een groot aantal evenementen om de bezoeker een optimale visie op de voedingsmiddelentrends en -innovaties van nu en morgen te geven, zoals:

  • Het SIAL Innovation Awards forum, het enige internationale overzichtsforum van innovaties van over de hele wereld, gelegen aan de ingang van hal 6.
  • Speciale presentaties en demonstraties voor de foodservice- en horecasector in het forum La Cuisine.
  • Nieuw dit jaar op de SIAL zijn de initiatieven Alter’Native Food en Future Lab: Alter’Native Food belicht producten met aandacht voor gezondheid en bio; Future Lab is een presentatie van Europese start-ups die zich onderscheiden hebben op het gebied van food innovatie.

Voor meer informatie, de exposantenlijst of voor het voorbereiden van uw beursbezoek kunt u terecht www.sialparis.com. Uw toegangsbadge kunt u bestellen op deze link.

Ook kunt u voor vragen contact opnemen met de Nederlandse agent van de beurs: Promosalons Nederland: 020-4620020 of info@promosalons.nl